Endavant, és el que sabem fer, tirar sempre cap endavant.

Mai va tenir més sentit aquesta paraula que ara. És impuls, és il·lusió, és empenta, és força. A hores d’ara no pot ser d’una altra manera. Fer passos cap endavant amb ímpetu per recuperar el que deixem enrere, per rescatar tot en el mateix punt en què ens vam aturar. Amb aquest afany tornem, amb esperança.

El gener de 2020 vam presentar la nostra onzena edició fent gala de l’energia que sempre ens ha caracteritzat, fent honor de la nostra determinació per seguir innovant, apostant per la paraula, pel missatge, pel debat. Es tractava d’una nova aposta d’aquest fòrum, un espai que es retroalimenta, any rere any, acte rere acte gràcies a les aportacions dels nostres interlocutors, però sense oblidar la incondicionalitat dels nostres seguidors.

La pandèmia va truncar una edició dedicada a l’empoderament femení, a les moltes dones que s’aixequen diàriament trencant barreres estructurals, sacsejant la seva vida en tots els sentits, fent caure obstacles en pro de la innovació, del creixement, del lideratge. Només vam tenir temps de gaudir de tres dels nostres convidats: Ignacio Ramonet, Mabel Lozano i Najat El Hachmi. I no podem quedar-nos a mitges, no volem quedar-nos a mitges.

Teniu davant vostre la reprogramació dels quatre actes que van quedar pendents. Com tantes altres coses que van quedar congelades aquell 14 de març de 2020. És hora de continuar. És hora de mirar cap endavant.

Sabem que són moments difícils. Aquesta crisi mundial esquitxa a tots els sectors. Per això és més important que mai unir-nos, fer pinya. I d’això els cornellanencs en sabem, coneixem el camí a seguir. Ho hem demostrat en moltes ocasions. És el moment d’obrir les finestres a l’exterior i el Cornellà Creació és l’espai idoni per fer-ho. Per encarar el futur explorant vies que ens arriben d’altres experiències, d’altres persones, d’altres sectors.

Finalment, el nostre més sincer agraïment a tots i cadascun dels nostres patrocinadors i especialment el suport que sempre ens brinda Aigües de Barcelona. Sumem entre els nostres incondicionals multinacionals de primer nivell, però també tenim del nostre costat a la petita i mitjana empresa, a entitats i institucions, a mitjans de comunicació. Sense ells res d’això seria possible.

Gràcies per permetre’ns teixir de nou el Cornellà Creació Fòrum.