cornellà creació

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

La sociòloga Saskia Sassen i l’arquitecte Luis Vidal, protagonistes del proper Cornellà Creació

Face to face entre la ‘Premio Príncipe de Asturias’, referent mundial en ciències socials i un dels arquitectes amb major projecció internacional

Divendres, 4 de maig a les 13,30h. Word Trade Center Almeda Park

 


 

A qui pertany la ciutat? és el títol que encapçala aquesta trobada. Premi Príncep d’Astúries de Ciències Socials 2013, Saskia Sassen és especialista en urbanisme, immigració, globalització… És tot un referent per la seva contribució i aportacions en el desenvolupament i disseny de les ciutats contemporànies i per concebre el terme ‘La ciutat global’. Professora de Sociologia en la Universidad de Columbia, Sassen assessora organismes internacionals. Autora de vuit llibres i coautora d’altres tres, també col·labora amb mitjans de comunicació de ressò internacional.

 

Sassen compartirà protagonisme amb el prestigiós arquitecte Luis Vidal. El seu estudi de reconeixement internacional, luis vidal + arquitectos, proporciona respostes innovadores i de qualitat gràcies a la seva visió emprenedora de l’arquitectura. Tot un referent en el disseny d’aeroports, centres hospitalaris i edificis d’oficina. Entre les seves obres destaca la multiguardonada Terminal 2 de l’Aeroport de Heathrow. Entre els compromisos actuals figura l’ampliació de l’Aeroport AMB de Santiago de Chile, en col·laboració amb ADPI, l’ampliació de la terminal internacional de l’Aeroport de Boston o el disseny per al desenvolupament del port espacial de Front Rage (Denver, Colorado), associats amb l’empresa d’enginyeria i arquitectura nord-americana HDR, entre molts altres.

 

Tots dos ens parlaran de les seves inquietuds, de les grans amenaces i de com els ciutadans estem implicats en aquests canvis. L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar, per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: World Trade Center Almeda Park, edifici 8

Plaça de la Pau s/n. Cornellà de Llobregat

Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415

erodriguez@procornella.cat

 

 


www.cornellacreacio.cat

Comparteix-lo: