cornellà creació

Covocatòria de premsa

El CCF acull la visita del Director Global de Seguretat de Telefònica, Pedro Pablo Pérez

Ciberseguretat en el Wild Wild West és el títol de la ponència, un concepte que implica riscor que les empreses han d’aprendre a gestionar

Divendres, 21 de setembre a les 9h. Museu Agbar de les Aigües

…………………………

Amb una gran experiència en protecció de les Telco i una gran inquietud per la innovació, el proper 21 de setembre ens visita Pedro Pablo Pérez, Telefónica Global Security Director i CEO d’ElevenPaths. Treballa en el sector de la seguretat TI des de fa més de quinze anys i ha participat en la implantació de centres de seguretat global a Espanya, Llatinoamèrica i EUA. Ha definit el nou Portfoli de Ciberseguretat de Telefònica a quinze països i tres continents.

Pedro Pablo Pérez ens parlarà de com la ciberseguretat s’ha convertit en un dels principals riscos per a les empreses i per a l’Administració Pública, un nou paradigma basat en la resiliència davant del qual s’ha d’estar preparat per tal que no es converteixi en una amenaça, sinó que sigui vista com a oportunitat.

Coneixerem les seva manera de veure la ciberseguretat, quina ha de ser la resposta de les empreses, les normatives i les responsabilitats de tots els agents implicats. Un acte que serà presentat per Esteve Planas, Head of Finance Puma Iberia SLU.

L’acte s’iniciarà a les 9h amb un esmorzar, per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: