cornellà creació

Covocatòria de premsa

Raquel Vázquez, Alexandra Mitjans i Òscar Camps obren ‘El Debat’ del Cornellà Creació

Migració, oportunitats, refugiats, integració… conceptes que faran de fil conductor del nou format del CCF que convida al diàleg i la reflexió

Divendres, 9 de novembre a les 13,30h – L’Auditori de Cornellà

…………………………

Estrenem al Cornellà Creació Fòrum un nou format, ‘El Debat’, i ho fem convidant a la reflexió sobre conceptes de rigorosa actualitat com la migració, els refugiats, la integració, les oportunitats, el futur… un acte que protagonitzaran l’advocada especialista en Dret Penal Internacional, Raquel Vázquez, la codirectora d’Ashoka Espanya, Alexandra Mitjans i el director de Proactiva Open Arms, Òscar Camps.

Quins són els pilars de la societat del futur? La migració com a oportunitat a l’Europa del s. XXI és el títol que obrirà aquesta xerrada que no ens deixarà impassibles. Cadascú d’ells ens situarà en el context en què hi treballa. Raquel Vázquez defensarà la protecció dels drets humans com a sinònim d’apostar pel futur de la societat i tocarà temes com la impunitat davant d’abusos en zones de conflicte, tancament de fronteres, recerca de solucions sòlides, etc. Per la seva banda, l’Òscar Camps explicarà la situació actual de Proactiva Open Arms que tot just acaba de retirar-se de l’Estret de Gibraltar i ens traslladarà la visió d’una Europa que s’ha convertit en una fortalesa que ha perdut els valors i tots som partícips de la deriva xenòfoba europea. I Alexandra Mitjans que treballa en la major xarxa internacional d’Emprenedors Socials Innovadors ens aportarà una nova perspectiva de la migració vista com a catalitzadora de l’emprenedoria traslladant esperança, solucions i una oportunitat important per a la innovació social.

 

L’acte el dia 9 de novembre s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per després donar pas al debat. Preguem confirmació.

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: