cornellà creació

Covocatòria de premsa

La tresorera dels EEUU sota el mandat de Bush, Rosario Marín, inaugura la desena edició del CCF

Quan els desafiaments es converteixen en oportunitats, fil conductor de la conferència d’una de les dones més influents en l’economia mundial

Divendres, 8 de febrer a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

…………………………

Rosario Marín va ser la primera dona no estatunidenca que va ocupar el càrrec de tresorera dels Estats Units sota el mandat de George Bush en 2001, després de ser alcaldessa i regidora de la ciutat de Huntington Park escollida en 1994 i reelegida en 1999 combinant aquestes responsabilitats amb la seva feina per a l’AT&T com a gerent de Relacions Públiques per al mercat hispà en la Regió Sud de Califòrnia. Marín també ha desenvolupat altres càrrecs de responsabilitat política i social. En l’actualitat està centrada en la seva faceta com a escriptora i conferenciant . En el seu llibre “Una líder entre dos mundos” narra la seva experiència vital tant en l’àmbit públic com personal, especialment des de la seva visió com a mare d’un fil amb Síndrome de Down. En la seva conferència parlarà de com els desafiaments es poden convertir en oportunitats.

Aquesta primera trobada dóna llum verda a una edició molt especial del CCF amb un acte central l’11 d’abril que celebra el seu desè aniversari consistent en una sopar commemoratiu amb la participació de conferenciants que ja han passat pel fòrum. El programa de 2019 continuarà el 20 de setembre amb la conferenciant Therese Jamaa, General Manager GSMA, Mobile World Capital. El 18 d’octubre serà el torn de Javier Goyeneche, president i fundador d’Ecoalf, la primera marca de moda espanyola, reconeguda pel seu compromís sostenible. Isaac Hernández, Country manager, Google Cloud per Espanya i Portugal, ens visitarà el 15 de novembre i el president d’honor del diari El País, Juan Luís Cebrián, serà l’encarregat de tancar el cicle el 13 de desembre. Tot gràcies a la col·laboració d’una trentena d’empreses i amb el suport d’Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

 

L’acte el dia 8 de febrer s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per després donar pas a la ponencia. Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: