Cornellà Creació Fòrum celebra deu anys de vida l’11 d’abril en el Museu Agbar de les Aigües

El còmic i showman, Txabi Franquesa, presenta l’acte amenitzat pel grup vocal Zetzània i per la música de Reactable

L’eix central de la vetllada serà un debat moderat per la periodista Marta López i protagonitzat per l’Inma Puig, l’Elisa Robles, Bisila Bokoko i Isabel Aguilera

…………………………

En 2009 es donava el tret de sortida al Cornellà Creació Fòrum, una iniciativa emparada per l’Ajuntament de Cornellà i que des del començament va comptar amb el suport d’empreses de primer nivell com Aigües de Barcelona, CaixaBank o Siemens. Un projecte que, deu anys després, manté viu el seu esperit, posicionat com a punt de trobada i espai de diàleg, reflexió i anàlisi de temes cabdals per al nostre teixit socioeconòmic amb conferenciants de primera línia del panorama nacional i internacional. Un total de 54 cites per les quals han passat 74 ponents de prestigi que han posat sobre la taula temes de sectors tan diversos com l’econòmic, el tecnològic, la innovació, temes d’interès social, cultural, empresarial, esport, moda, màrqueting, publicitat, etc. En aquests deu anys hem adoptat diversos formats des de conferències individuals, face to face, debats, combinant dinars amb esmorzars… tot amb un alt grau de fidelitat amb més de deu mil assistents i més de cinquanta firmes patrocinadores. Xifres que constitueixen la síntesi dels deu anys d’història del Cornellà Creació Fòrum.

Per commemorar les deu edicions de CCF el Museu Agbar de les Aigües acull una gala molt especial dijous, 11 d’abril, amb il·lustres convidats com el periodista John Carlin, el exdirector de responsabilitat social de Inditex, Javier Chércoles, el publicista Lluís Bassat o l’escriptora Asha Miró entre altres, noms que han passat pel nostre fòrum en aquests deu anys. El còmic, Txabi Franquesa, presentarà l’acte que compta amb un bloc central, el debat ‘Evolució i canvis en aquesta dècada’, moderat per la periodista i Cap d’Internacional d’El Periódico de Catalunya, Marta López i que serà protagonitzat per Elisa Robles, consellera en la Secretaria General de Coordinació de Política Científica del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats; Inma Puig, psicòloga clínica i consultora empresarial; Bisila Bokoko, executiva al capdavant d’una agència de desenvolupament empresarial en el mercat nord-americà; i, per últim, Isabel Aguilera, consultora, emprenedora i consellera d’empreses. Totes elles han participat en anteriors edicions del CCF i en aquest acte, ens donaran les seves visions sobre els canvis que s’han anat succeint en aquesta darrera dècada i com els han viscut des de cadascun dels seus àmbits de treball.

El sopar commemoratiu serà amenitzat, d’una banda, per Reactable, un instrument electrònic desenvolupat pel Grup de Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i, d’altra, per Zetzània, grup vocal de Cornellà que enguany compleix 25 anys de vida i que s’ha fet un lloc en el panorama musical.

A l’acte assistiran diversos ponents que han passat pel fòrum al llarg d’aquests deu anys, també executius, directius de petita i mitjana empresa i representants de totes les firmes patrocinadores a més de personalitats del món econòmic, polític, cultural i social. Una gala molt especial amb moltes sorpreses per solemnitzar deu anys de debat, deu edicions en què ‘la paraula’ ha pres el ple protagonisme, una finestra oberta a l’exterior que ens ha permès explorar nous horitzons.

 

L’acte el dia 11 d’abril s’iniciarà a les 20:00h.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: