cornellà creació

Convocatòria de premsa

El fundador i president d’Ecoalf, Javier Goyeneche protagonitza el CCF el 18 d’octubre

Ecoalf és la primera i única marca de moda d’Espanya que a través de la inversió en I+D+I s’ha convertit en referent mundial de sostenibilitat

Divendres, 18 d’octubre a les 9h. World Trade Center Almeda Park (edifici 7)

…………………………

Transformar els residus en sabates o roba de moda i de primera qualitat és possible. Aquest va ser el repte que en 2009 es van plantejar en Ecoalf i deu anys després, aquesta firma s’ha convertit en la primera i única marca de moda d’Espanya premiada internacionalment pel seu compromís sostenible i per la seva gran inversió en I+D+i en processos de reciclatge. El proper divendres, 18 d’octubre el seu president i fundador, Javier Goyeneche, pronunciarà en el nostre fòrum la conferència “De les escombraries a la moda” on exposarà la seva política empresarial basada en la innovació, les relaciones humanes i el convenciment ètic de que els negocis han de créixer no només respectant el medi ambient, sinó fent alguna cosa més per tenir cura del planeta. Un acte que compta amb la intervenció del delegat de Siemens a Catalunya, Aragó i Balears, José Ramón Castro Silva, en qualitat de presentador.

Goyeneche és també el creador de la Fundació Ecoalf que, a través de la iniciativa Upcycling the Oceans, neteja els mars i oceans de residus amb la col·laboració del sector pesquer de Galícia, Catalunya, Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia i Andalusia. Ja s’han recuperat 600 tones de residus per transformar-los en fil. Ecoalf també és notícia aquests dies pel seu desembarcament al Japó gràcies a l’acord que ha signat amb la firma de moda Sanyo Shokai per impulsar el creixement de la moda sostenible al Japó.

Javier Goyeneche és un dels empresaris espanyols més avantguardistes. Va vendre en 2012 la seva primera empresa, la cadena de roba i accessoris Fun&Basics. Avui dia està bolcat amb èxit en Ecoalf.

L’acte s’iniciarà a les 9h amb la recepció d’assistents per iniciar la conferència sobre les 9.15h. En acabar, degustarem un esmorzar. Preguem confirmació.

 

Lloc: World Trade Center Almeda Park (edifici 7)
Plaça de la Pau, s/n. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: