cornellà creació

Convocatòria de premsa

El responsable de Google Cloud en Espanya i Portugal, Isaac Hernández, visita el CCF

La seva ponència posa l’accent en la tecnologia i la gestió del factor humà,
el binomi ideal per fer front a la transformació

Divendres, 15 de novembre a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

‘Persones i tecnologia, el binomi per fer front a la transformació’ és el títol de la conferència que oferirà el Country Manager de Google Cloud per a Espanya i Portugal, Isaac Hernández, l’home en qui el gegant Google ha confiat per desenvolupar i dirigir l’estratègia de la divisió de la companyia enfocada a empreses. Amb més de 20 anys d’experiència en màrqueting, vendes i desenvolupament de negoci en diversos sectors, el nostre convidat està centrat en l’actualitat en Google Cloud, la plataforma que reuneix totes les aplicacions de desenvolupament web que la multinacional ofereix. Google Cloud es refereix a l’espai virtual a través del qual es poden realitzar feines que abans necessitaven de hardware o software  i que ara, fan ús del núvol de Google com a única forma d’accés, emmagatzematge i gestió de dades. L’acte comptarà amb la participació en qualitat de presentador de Bruno Vilarasau, director del Sector Públic i Serveis Digitals en Telefònica Mediterrani

En la ponència, Isaac Hernández ens parlarà de com desenvolupar una cultura empresarial centrada en la innovació, fet clau per afrontar amb èxit aquesta època de canvis continus i accelerats. En la correcta gestió del binomi persones i tecnologia ens jugarem la supervivència de les nostres empreses, ens anticipa el nostre convidat.  Abans d’arribar a Google, Isaac Hernández ha ocupat càrrecs directius en multinacionals com Vodafone o Microsoft.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: