cornellà creació

Isaac Hernández, Country Manager Google Cloud en Espanya i Portugal

“La gestió del talent, determinarà guanyadors i perdedors en aquesta transformació”

…………………………

El responsable de Google Cloud per a Espanya i Portugal, Isaac Hernández ha protagonitzat aquest migdia una nova sessió del Cornellà Creació davant d’un fòrum de més de cent setanta executius i representants d’organitzacions, entitats i institucions de l’entramat socioeconòmic del nostre entorn. Un acte que ha comptat amb la participació en qualitat de presentador del director del Sector Públic i Serveis Digitals en Telefònica Mediterrani, Bruno Vilarasau. ‘Persones i tecnologia, el binomi per fer front a la transformació’ és el títol de la conferència que ha pronunciat Isaac Hernández centrada en l’arribada d’una transformació digital que ho canviarà tot, persones i negocis, res tornarà a ser com abans. Es comporta seguint les lleis exponencials i ens sorprendrà molt més del que anticipem i molt abans del que imaginem, afirma el nostre convidat d’avui.

Segons el country manager de Google Cloud, la següent onada de tecnologies disruptores, digitals i híbrides, tindrà un impacte encara més gran del que hem viscut fins ara. La intel·ligència artificial ho tornarà a canviar tot. La computació i les xarxes neuronals estaran a l’abast de tothom. Seran les dades i la seva correcta explotació la forma de proporcionar avantatges competitius sostenibles.

Isaac Hernández insisteix que desenvolupar una cultura empresarial centrada en la Innovació resultarà fonamental per afrontar amb èxit aquesta època de canvis continus i accelerats. En la correcta gestió del binomi ‘persones i tecnologia’ ens jugarem la supervivència de les nostres empreses, afirma i afegeix: en aquest món VUCA en continua transformació, el talent individual és important, però el que sí és realment imprescindible, és la intel·ligència col·lectiva.

Isaac Hernández és l’home en qui el gegant Google ha confiat per desenvolupar i dirigir l’estratègia de la divisió de la companyia enfocada a empreses. Amb més de 20 anys d’experiència en màrqueting, vendes i desenvolupament de negoci en diversos sectors, el nostre convidat està centrat en l’actualitat en Google Cloud, la plataforma que reuneix totes les aplicacions de desenvolupament web que la multinacional ofereix. Google Cloud es refereix a l’espai virtual a través del qual es poden realitzar feines que abans necessitaven de hardware o software i que ara, fan ús del núvol de Google com a única forma d’accés, emmagatzematge i gestió de dades. Abans d’arribar a Google, Isaac Hernández ha ocupat càrrecs directius en multinacionals com Vodafone o Microsoft.

 

Cornellà de Llobregat, 15 de novembre de 2019

 

Comparteix-lo: