cornellà creació

Convocatòria de premsa

El periodista i escriptor Juan Luis Cebrián acomiada el Cornellà Creació de 2019

‘L’estat del planeta’ és el títol de la seva conferència

Divendres, 13 de desembre a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

El món es troba immers en una evolució vertiginosa cap a noves formes de ser, de fer i de conviure. Com en l’era dels grans descobriments la realitat està plena de perills, però també, i sobretot, d’oportunitats. Aquestes afirmacions són part de les reflexions a les quals Juan Luis Cebrián ens convidarà el proper divendres, 13 de desembre en el que serà el darrer acte de la desena edició del Cornellà Creació Fòrum. President d’honor de El País i acadèmic de la Lengua des de 1996, Cebrián és tot un líder d’opinió en Espanya i Amèrica Llatina. L’acte comptarà amb la intervenció del CEO de la biofarmacèutica Oryzon, Carlos Buesa, en qualitat de presentador.

Juan Luis Cebrián és el director fundador del diari El País i va estar al capdavant des dels seus inicis fins novembre de 1988 quan el van nomenar editor del diari, conseller delegat del mateix i del Grup Prisa. Compta amb una dilatada experiència com a articulista i com a autor de llibres sobre periodisme i sociologia política sent guardonat en nombroses ocasions. El proper divendres, 13 de desembre visitarà el nostre fòrum. Ens parlarà de la seva visió sobre qüestions d’actualitat, dels símbols d’un canvi de civilització produït substancialment per les noves tecnologies, del col·lapse de les ‘elits’, de la confusió i el desordre que afecta a la política més enllà del nostre país.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: