cornellà creació

Convocatòria de premsa

El periodista, Ignacio Ramonet, inaugura la nova programació del Cornellà Creació Fòrum

Ex director de Le Monde Diplomatique i autor de llibres sempre carregats de controvèrsia, ens farà reflexionar sobre geopolítica internacional

Divendres, 7 de febrer a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

…………………………

Ignacio Ramonet és reconegut internacionalment com un dels pensadors més influents. Sociòleg i semiòleg, professor de Teoria de la Comunicació, sagaç periodista i amb una particular forma d’interpretar la modernitat i, per extensió, la globalització. Les seves idees conformen un punt d’inflexió necessari contra el pensament dominant.

Actualment, Ignacio Ramonet parteix classes a la Sorbona de París. Consultor de l’ONU, entre 1990 i 2008 va dirigir l’edició francesa de Le Monde Diplomatique i des d’aquest any, l’edició espanyola de la publicació. Cofundador de l’organització no governamental Media Watch Global, també és fundador i president d’honor de l’organització ATTAC, un dels promotors del Fòrum Social Mundial de Porto Alegre.

El nostre convidat és autor o coautor d’una vintena de llibres sempre carregats de controvèrsia, entre ells, L’explosió del periodisme o L’imperi de la vigilància i de títols com Cinco horas con Fidel o Fidel Castro: biografia a dos voces, en qualitat de biògraf del líder cubà.

Amb la seva conferència donem llum verda a l’edició 2020 del CCF. Precisament en l’acte desvetllarem qui seran els conferenciants que formen part de la nova programació.

L’acte el dia 7 de febrer s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

 

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415
erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: