cornellà creació

Convocatòria de premsa

La guionista, productora i directora de cinema social, Mabel Lozano, i l’escriptora, Najat El Hachmi en el CCF

Activistes i compromeses amb els drets humans, ambdues protagonitzaran un face to face que presentarà el sotsdirector d’El Periódico de Catalunya, Joan Cañete

Divendres, 6 de març a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

…………………………

Mabel Lozano és una de les cares més reconegudes en el món televisiu i una de les Top 100 de les Dones Líders Espanyoles en la categoria de Cultura. Guionista, productora i directora de cinema social ha estat guardonada en multitud d’ocasions pel seu treball relacionat amb temàtiques com la tracta d’éssers humans o l’explotació sexual de les dones. Mabel Lozano visita el nostre fòrum en un moment àlgid de la seva carrera. Està a punt d’estrenar el seu darrer treball, el documental “Biografía del cadàver de una mujer” i de veure la llum el llibre “Pecadoras capitales”, que comparteix amb tretze autores més.

Mabel Lozano compartirà escenari amb l’escriptora, Najat El Hachmi, autora d’una sòlida carrera en la que ha desplegat el seu univers femení en obres tan àmpliament premiades com “L’últim patriarca”, “La caçadora de cossos” o “La filla estrangera”. Precisament ara es troba immersa en la promoció del seu darrer treball “Sempre han parlat per nosaltres”, on parla de feminisme i d’identitat, de les múltiples trampes i formes de discriminació que pateixen les dones. Najat El Hachmi col·labora habitualment amb El Periódico de Catalunya.

L’acte el dia 6 de març s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

 

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415 erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: