cornellà creació

Cornellà Creació Fòrum enceta la iniciativa #CCFdesdecasa i dóna la paraula als conferenciants

Des del fòrum donarem difusió a recomanacions i reflexions de personalitats conegudes com Manel Fuentes, Kepa Aulestia, Bisila Bokoko, Lluís Bassat o Txabi Franquesa entre altres

…………………………

Des del Cornellà Creació Fòrum volem afegir-nos a la campanya de mobilització ciutadana impulsada per l’Ajuntament de Cornellà, #joemquedoacasaacornella, davant els moments d’incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat. Molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF han mostrat el seu interès en col·laborar enviant-nos consells, recomanacions, reflexions i ànims a través de vídeos que ens fan arribar sota el paraigües del hashtag #CCFdesdecasa. Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. Avui encetem la iniciativa amb un primer missatge que ens envia el periodista i empresari, Manel Fuentes, participant del nostre fòrum en diverses edicions. Entre la llista de persones que hi col·laboraran apareixen noms com el publicista, Lluís Bassat, el periodista i escriptor, Kepa Aulestia, l’executiva i experta en el món dels negocis americans, Bisila Bokoko o el còmic, Txabi Franquesa, entre altres.

L’objectiu del Cornellà Creació és difondre aquests missatges en un moment de crisi generalitzada que ens arriba directament de persones conegudes que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc. Tots ells han sigut participants en alguna de les edicions del CCF des que va iniciar el seu camí en 2009. Es aquesta, una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

Així, avui encetem la campanya #CCFdesdecasa amb la publicació del primer vídeo. A partir d’aquest moment publicarem els missatges que ens enviïn els nostres conferenciants, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres del mes d’abril. Ho farem a través de wwww.cornellacreacio.cat i de les nostres xarxes socials.

Recordem que moltes altres personalitats vinculades a Cornellà com Jordi Évole, Tony Aguilar, Paula Gonu, Marta Romagosa o Jaume Funes també s’han sumat a la campanya #joemquedoacasaacornella de l’Ajuntament de Cornellà que podeu trobar en els seus propis canals, enviant missatges d’ànims en aquests dies de confinament. Amb el #CCFdesdecasa volem sumar, fer encara més gran aquest moviment social resultat d’aquesta difícil situació.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

 

Cornellà de Llobregat, 03 d’abril de 2020

 

Comparteix-lo: