cornellà creació

Silvia Leal, Manel Giraldo i Rosario Marín comparteixen les seves reflexions des del #CCFdesdecasa

…………………………

Arriba una nova setmana i continuem amb la iniciativa #CCFdesdecasa a través de la qual difonem vídeos en les nostres xarxes socials que ens envien molts dels conferenciants que formen part de la família del CCF. Consells, recomanacions, reflexions i ànims davant els moments d’incertesa que vivim i que afecta a tots els àmbits de la nostra societat. Són gravacions fetes per ells mateixos, confinats també als seus domicilis amb paraules que adrecen als seguidors del Cornellà Creació i a la ciutadania en general. Estem publicant els missatges que ens fan arribar, un per dia, cada dilluns, dimecres i divendres.

La presentadora de La Cuarta Revolución de TVE, Silvia Leal, comparteix les seves reflexions amb els nostres seguidors avui dilluns, 20 d’abril. Ella va participar en el nostre fòrum en 2008 compartint escenari amb Neil Harbisson en un face to face. Aquesta setmana també rebrem el missatge del director territorial d’Aigües de Barcelona, Manel Giraldo, concretament dimecres, 22 d’abril. I divendres, 24 d’abril serà el torn de l’Ex Tresorera dels EEUU, Rosario Marín que va ser l’encarregada d’inaugurar la desena edició del CCF.

La iniciativa #CCFdesdecasa és una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

Recordem també que a través de www.cornellacreacio.cat es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

 

Cornellà de Llobregat, 20 d’abril 2020

Comparteix-lo: