cornellà creació

Nova setmana al #CCFdesdecasa amb les reflexions de Toni Nadal i Najat El Hachmi

…………………………

La iniciativa #CCFdesdecasa continua en marxa en aquests moments de confinament penjant vídeos en les xarxes socials, fets per molts dels conferenciants que en formen part del CCF convidant a reflexionar i transmetent recomanacions, cadascú d’ells, des dels sectors als quals pertanyen. Avui dilluns, 4 de maig, és el torn de l’entrenador i preparador físic de tennis, Toni Nadal, qui va participar en el fòrum en l’edició de 2014. Dimecres, 6 de maig, serà el torn de l’escriptora, Najat El Hachmi qui va participar en el darrer acte d’enguany compartint escenari amb la directora de cinema documental, Mabel Lozano, el passat 6 de març.

Recordem que el #CCFdesdecasa va veure la llum el passat 3 d’abril. Al portal www.cornellacreacio.cat podeu veure tots els vídeos. Ja han participat en la iniciativa Manel Fuentes, el publicista, Lluís Bassat, l’experta en el mercat de negoci americans, Bisila Bokoko, el periodista, Kepa Aulestia, l’actor Txabi Franquesa, el creatiu, Richard Wakefield, l’escriptor, Javier Reverte, la presentadora de televisió, Sílvia Leal, el directiu d’Aigües de Barcelona, Manel Giraldo, l’ex tresorera dels EEUU, Rosario Marín, l’economista, Josep M. Sayeras, la psicòloga, Inma Puig i el president d’Ecoalf, Javier Goyeneche. #CCFdesdecasa ha incrementat el nombre de seguidors a les xarxes registrant un alt volum de reproduccions i d’impressions en els canals socials i creant sinèrgies tant amb els comptes dels ponents com amb els comptes d’altres agents de l’entorn socioeconòmic de Cornellà i el seu entorn metropolità.

Recordem que a través de www.cornellacreacio.cat també es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.
 

Cornellà de Llobregat, 4 de maig 2020

Comparteix-lo: