cornellà creació

 

Torna el Cornellà Creació amb quatre conferències de setembre a desembre 2021

 

…………………………

Marta Peirano inaugurarà el fòrum el 10 de setembre, Juan José Delgado serà el protagonista del 29 d’octubre, el 19 de novembre serà el torn d’un face to face entre Ana Berenguer i Manuela Carmena i un debat entre Mario Rodríguez Vargas, Mónica Araya i Mohan Munasinghe tancarà el cicle el 17 de desembre

Tornem a encetar el cicle de conferències Cornellà Creació. Engeguem de nou la nostra maquinària recuperant els actes que van quedar pendents de l’onzena edició del fòrum quan en març de 2020 es va aturar la nostra activitat a causa de la pandèmia. En aquest temps no hem deixat de treballar. Van posar en marxa el #CCFdesdecasa, una iniciativa que us va acompanyar durant tot l’Estat d’Alarma a través de la qual van publicar missatges de molts dels nostres conferenciants que van enviar consells i reflexions davant la incertesa que va generar aquells moments de confinament. Ara tornem i ho fem amb totes les garanties a L’Auditori de Cornellà que acollirà els quatre actes que hem reprogramat.

La primera convidada serà la Marta Peirano el 10 de setembre. Periodista experta en tecnologia, art digital, software lliure i cultura, ens parlarà de “Seguretat informàtica” en un acte que serà presentat pel periodista  i director del diari empresarial Via Empresa, Victor Costa. El 29 d’octubre serà el torn del Global Chief Digital Officer Estrella Galicia i ex directiu d’Amazon, Juan José Delgado que ens farà reflexionar sobre “Nous models de negocis digitals” en un acte presentat pel Sergi Fuster, director general d’Arqteria. Ja el 19 de novembre podrem enriquir-nos amb un esperat face to face entre Ana Berenguer, ex vicepresidenta d’Anàlisi i Estudis de l’Oficina Econòmica de Nova York, i Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid entre 2015 i 2019 en un acte que presentarà Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i que anirà centrat en la “Gestió municipal”. Tancarem aquest cicle el proper 17 de desembre amb un debat sobre “Emergència climàtica” entre Mario Rodríguez Vargas qui ha estat director executiu de Greenpeace Espanya fins maig 2021, Mónica Araya experta en mobilitat elèctrica i Mohan Munasinghe, líder mundial en desenvolupament sostenible.

Tots aquests conferenciants pertanyen a l’onzena edició que van iniciar el passat mes de febrer de 2020. Vam poder comptar amb la presència de l’expert global en geopolítica i estratègia internacional, Ignacio Ramonet i en març 2020 amb la presència de Mabel Lozano, activista, guionista i directora de cinema documental i amb l’escriptora Najat El Hachmi en un face to face molt interessant sobre “Igualtat de gènere”. Podeu recuperar aquestes conferències en aquesta pàgina web.

 

Cornellà de Ll., 27 de juliol de 2021

Comparteix-lo: