cornellà creació

Convocatòria de premsa

La periodista, Marta Peirano reprèn el Cornellà Creació després del parèntesi per la pandèmia

La nostra convidada experta en tecnologia, art digital, software lliure i cultura ens parlarà de “Seguretat informàtica”

Divendres, 10 de setembre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Tornem a encetar el cicle de conferències Cornellà Creació. Engeguem de nou la nostra maquinària recuperant els actes que van quedar pendents de l’onzena edició del fòrum quan en març de 2020 es va aturar la nostra activitat a causa de la pandèmia. En aquest temps no hem deixat de treballar. Vam posar en marxa el #CCFdesdecasa, una iniciativa que us va acompanyar durant tot l’Estat d’Alarma a través de la qual vam publicar missatges de molts dels nostres conferenciants que van enviar consells i reflexions davant la incertesa que va generar aquells moments de confinament. Ara tornem i ho fem amb Marta Peirano, reconeguda periodista i investigadora autora de prestigiosos assajos i articles sobre tecnologia, art digital, software lliure i cultura i col·laborada de diferents mitjans de comunicació com El País, eldiario.es, La Sexta o RNE, entre altres.

Entre 2020-2021, Marta Peirano ha estat comissària de la Biennal del Pensament de Barcelona, assessora del Centre Superior d’Estudis de la Defensa Nacional i és la comissària de “(re)programming”, un cicle de conferències sobre tecnologia i canvi climàtic en l’Institut d’Art Contemporani de Ljublijana.

L’acte comptarà amb la col·laboració del periodista i director del diari empresarial Via Empresa, Victor Costa, en qualitat de presentador.

L’esdeveniment a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la conferència. Preguem confirmació.

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: