cornellà creació

Convocatòria de premsa

El director general de MOVE Estrella Galicia Digital, JJ Delgado, visita el Cornellà Creació

Ex director d’Amazon Marketing Services va ser el responsable directe de campanyes com el Black Friday o el Prime Day

Divendres, 29 d’octubre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Juan José Delgado va arribar a Estrella Galicia en 2017 en qualitat de Global Chief Digital Officer amb la voluntat de dur a terme el profund procés de digitalització de la cervesera. Procedia d’Amazon on va ser el responsable directe d’esdeveniments com el Black Friday o el Prime Day i ostentant el record del dia de més vendes internacionals de tota la història d’Amazon. Va ser reconegut com l’especialista en màrqueting amb més talent en 2015 i ha deixat la seva empremta en firmes com Burger King, Pepsi, Hertz, CB Richard Ellis, Ford, Bosch, Siemens, Liberty Mutual, Vodafone o Telefònica entre altres.

JJ Delgado va iniciar la seva feina a Hijos de Rivera S.A. (Estrella Galicia) amb l’objectiu de transformar una corporació amb més d’un segle en una empresa digitalitzada. En setembre 2021, la companyia presenta MOVE Estrella Galicia – Digital Business & Venturing, la nova unitat d’innovació i transformació liderada pel nostre convidat d’avui. La recent estrenada unitat de negoci accelera el desenvolupament d’Estrella Galicia i altres unitats de Hijos de Rivera S.A. a través de la innovació oberta i els nous negocis digitals.

“Nous models de negocis digitals” és el títol de la seva conferència, acte que comptarà amb la participació del director general de l’estudi d’arquitectura Arqteria, Sergi Fuster.

L’esdeveniment començarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la conferència. Preguem confirmació.

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: