cornellà creació

Convocatòria de premsa

Face to face entre l’ex alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena i l’experta en Polítiques Públiques, Ana Berenguer

Gestió municipal és el títol de la trobada que serà presentada per l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón

Divendres, 19 de novembre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

El proper Cornellà Creació Fòrum reuneix en un mateix escenari a l’advocada laboralista, jutgessa emèrita i política, Manuela Carmena i a l’actual cap d’Anàlisi i Polítiques Públiques del Gabinet de Presidència de la Comunitat Valenciana, Ana Berenguer. Es tracta d’un face to face sobre gestió municipal, un acte que comptarà amb la participació en qualitat de presentador de l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

Manuela Carmena va arribar a l’alcaldia de Madrid en 2015 amb l’agrupació “Ahora Madrid”, càrrec que va ocupar fins 2019. En l’actualitat centra la seva activitat en projectes socials que donin oportunitats i millorin la justícia com la feina que desenvolupa a l’ONG “Cosiendo el paro” per pal·liar els efectes de l’exclusió social de persones que es troben en situació d’atur i que fomenta l’ocupació en l’àmbit tèxtil. En 2021 inicia “Màster de Justícia”, un programa en Radio5 per parlar d’aspectes de la Justícia que preocupa a la ciutadania. A més, Manuela Carmena té enllestit un nou llibre, “La joven política” que pròximament publicarà Editorial Planeta.

Ana Berenguer és experta en desenvolupament econòmic i social, principalment a través de polítiques públiques innovadores que redueixin la desigualtat econòmica, social i afavoreixi el creixement inclusiu. Fins juliol 2019 ha ocupat el càrrec de vicepresidenta d’Anàlisi i Estudis en NYCEDC, l’oficina econòmica de Nova York. Ana Berenguer va tornar a Espanya fa dos anys per fer-se càrrec de l’anàlisi de polítiques públiques de la Generalitat Valenciana amb l’equip del president, Ximo Puig.

L’esdeveniment començarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la conferència.  Preguem confirmació.

Lloc: L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: