cornellà creació

Convocatòria de premsa

Amb Mario Rodríguez, ex director executiu Greenpeace Espanya, Mónica Araya, assessora de Climate Champions, i Mohan Munasinghe, guardonat amb el Blue Planet Prize 2021

Divendres, 17 de desembre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

El format debat pren el protagonisme en aquest darrer acte de l’onzena edició del Cornellà Creació Fòrum. Un debat a tres bandes amb tres experts en estratègies climàtiques, medi ambient i desenvolupament sostenible i que tindrà una posada en escena també molt especial. Mario Rodríguez i Mónica Araya compartiran escenari a L’Auditori de Cornellà i entraran en conversa amb Mohan Munasinghe que s’incorporarà en directe des de Sri Lanka.

Mario Rodríguez Vargas ha sigut el director executiu de Greenpeace Espanya fins fa molt poquet, fins el mes de maig passat. Actualment és director associat de Transició Justa i Aliances Globals en la Fundación Ecología y Desarrollo (ECODES) on treballa en l’impuls d’una transició ecològica transversal que fomenti aliances globals, polítiques públiques i una millor governança climàtica.

Mónica Araya és assessora independent en estratègies climàtiques. Treballa per un món sense tubs d’escapament. És assessora especial de la iniciativa ‘Champions Climate’ de la COP26 i ‘Distinguished Fellow’ de la Fundació ClimateWorks on és assessora de la campanya global Drive Electric. També va ser cofundadora de Costa Rica Limpia.

El professor Munasinghe és tot un líder mundial en desenvolupament sostenible, economia, energia i medi ambient. Va ser guardonat amb el Premi Nobel de la Pau en 2007 i recentment ha rebut el Blue Planet Prize 2021, considerat a nivell mundial com l’equivalent al Premi Nobel de Medi Ambient.

L’esdeveniment començarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas al debat.  Preguem confirmació.

Lloc: L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: