cornellà creació

L’estratega de lideratge i coaching executiva, Rose Cartolari, inaugura la dotzena edició del Cornellà Creació Fòrum

Aquest primer acte serà el punt de partida d’un cicle de conferències que tindrà el Medi Ambient com a eix temàtic

Divendres, 1 d’abril a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Membre activa del Forbes Coaches Council, la nostra convidada ha estat recentment nomenada membre del consell d’administració de l’European Women on Boards, xarxa de dones europees única que recolza a la Comissió Europea per aconseguir els objectius establerts per a la nova estratègia d’Igualtat de Gènere de la UE. Rose Cartolari assessora empresaris per tal que els seus equips tinguin èxit, energia i influència aportant la seva capacitat de combinar l’experiència en la gestió de problemes amb les habilitats per aconseguir la transformació personal i organitzacional. També ha desenvolupat funcions de gestió per a grans organitzacions com American Express o Unicef i escriu regularment per a Forbes.com sobre estratègies de lideratge, canvi cultural i sobre la transformació empresarial.

Rose Cartolari donarà llum verda a la dotzena edició del Cornellà Creació Fòrum dedicada al Medi Ambient i a la conscienciació sobre la crisi climàtica. En el mateix acte donarem a conèixer el nom dels conferenciants que passaran al llarg de l’any 2022 pel nostre fòrum. El Cornellà Creació Fòrum guanya enguany també empreses patrocinadores afegint el centre comercial Splau, l’entitat Cornellà Empresarial i l’estudi d’arquitectura Arqteria a la resta d’entitats i empreses col·laboradores entre les quals destaca Aigües de Barcelona, com a patrocinador principal.

Aquesta primera cita, comptarà amb la participació de Víctor García, Senior Portfolio & Public Realtions Manager Catalunya d’URW, en qualitat de presentador.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

 

Comparteix-lo: