cornellà creació

Convocatòria de premsa

Els científics Manuel Toharia i Javier Cacho analitzen la crisi climàtica al Cornellà Creació

Ambdós investigadors reflexionaran sobre conceptes com la insostenibilitat, la celeritat dels canvis, el problema global de l’energia o la sacralització del benestar, entre altres

Divendres, 6 de maig a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

El proper Cornellà Creació Fòrum reuneix en un mateix escenari a l’advocada laboralista, jutgessa emèrita i política, Manuela Carmena i a l’actual cap d’Anàlisi i Polítiques Públiques del Gabinet de Presidència de la Comunitat Valenciana, Ana Berenguer. Es tracta d’un face to face sobre gestió municipal, un acte que comptarà amb la participació en qualitat de presentador de l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

La propera cita del CCF convida a dos grans investigadors i divulgadors científics en el que serà el primer face to face de l’edició 2022 del fòrum. Manuel Toharia és periodista, defensor de la ciència i la cultura científica. Va ser el director científic de La Ciudad de las Artes y las Ciencias de València i assessor científic de l’Oceanogràfic. Entre 2003 i 2010 va presidir l’Asociación Española de Comunicación Científica. D’altra banda, Javier Cacho va ser membre de la primera expedició científica espanyola a l’Antàrtida. Físic, científic, escriptor i divulgador, va ser guardonat amb la Medalla al Mèrit Aeronàutic pel Ministeri de Defensa. Sota el títol Crisi climàtica, la sostenibilitat encara és possible els dos convidats posaran cara amunt totes els problemes actuals produïts pel canvi climàtic, remenant consciències.

Aquesta cita comptarà amb la participació del tinent d’alcalde i regidor de Polítiques Mediambientals i Comunitàries de l’Ajuntament de Cornellà, Claudio Carmona.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.  Preguem confirmació.

Lloc: L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: