cornellà creació

Convocatòria de premsa

Torna el Cornellà Creació amb el director de l’Institut d’Estudis Financers, Josep Soler

‘Alternatives i reptes davant del canvi de cicle econòmic’ és el títol de la ponència en un moment en el qual es vaticina una ‘tardor negra’ en tots els àmbits

Divendres, 16 de setembre a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

…………………………

Al capdavant de l’entitat líder en coneixement financer, en Josep Soler coneix tot el que concerneix al món de les finances. CEO de l’Institut d’Estudis Financers (IEF), compagina la seva feina amb la vicepresidència de l’European Financial Planning Association (EFPA) i és el tresorer d’EFPA a Espanya. També és membre del consell de l’associació Barcelona Centre Financer Europeu, de l’European Bank Training Association (EBTN) i conseller independent d’importants empreses de gestió i inversió. Tanmateix, Josep Soler és membre del comitè organitzador de Borsadiner, la fira d’inversió anual de Barcelona. Una trajectòria de pes sempre vinculada a l’àmbit de l’educació financera, l’estalvi i la finances personals.

Josep Soler ens parlarà de la importància de les pimes en aquests moments de trasbals econòmic i d’elements claus per al seu finançament. Ens explicarà que és el ‘finançament alternatiu’ i la necessitat de desenvolupar nous instruments per a la recerca de fons econòmics. Aprofitarem per conèixer la seva visió sobre la tardor que se’ns acosta i que, segons ell, s’ha d’intentar veure amb una mica d’optimisme. De tot això i molt més ens parlarà el proper divendres, 16 de setembre, en un acte que comptarà amb la participació de la directora comercial de Xarxa Barcelona Ciutat de CaixaBank, Cristina Fabregat, en qualitat de presentadora i que tindrà lloc en el Museu Agbar de les Aigües.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència.
Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Carretera de Sant Boi, 4-6. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: