cornellà creació

Convocatòria de premsa

El CCF rep a Lydia Cacho, escriptora i periodista mexicana que lluita per la llibertat de les dones

L’aventura de viure sense por és el títol de la conferència de la nostra convidada que viu exiliada a Espanya fugint del seu país per amenaces de mort

Divendres, 21 d’octubre a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

…………………………

Ha dedicat 35 anys de la seva vida a documentar el millor i el pitjor de la humanitat, ha viatjat per 143 països i ha publicat 19 llibres. Lluita per la igualtat i la llibertat de les dones, coneix el risc que comporta dir la veritat i sap què és sentir-se perseguida per les seves investigacions periodístiques. Lydia Cacho és una activista social nascuda en Mèxic i especialista en investigació de violència de gènere, salut, infància i delinqüència organitzada. Ambaixadora de Bona Voluntat per a l’Agència de les Nacions Unides contra la Droga i el Crim. Autora de valentes investigacions, s’ha convertit en una de les periodistes més reconegudes de Mèxic, guardonada amb 55 premis internacionals. Newsweek & The Daily Beast la considera ‘una de les 100 dones que mouen el món’.

Tindrem el plaer d’escoltar-la el proper divendres, 21 d’octubre en una conferència on parlarà de la seva vida, de conceptes com la impunitat, de la lluita per la democràcia i la justícia… Tot des del costat positiu de la tragèdia i recordant que un món millor sempre és possible. L’acte comptarà amb la participació de la tinent d’alcalde de Presidència de L’Ajuntament de Cornellà, Emilia Briones, en qualitat de presentadora i que tindrà lloc al Museu Agbar de les Aigües.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència.
Preguem confirmació.

 

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Carretera de Sant Boi, 4-6. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: