cornellà creació

Convocatòria de premsa

Ana Maiques posa el punt i final al CCF 2022 endinsant-nos en el món de la neurociència

Directora executiva de Neuroelectrics ens explicarà la trajectòria d’aquesta startup nascuda a Barcelona que s’ha convertit en líder mundial

Divendres, 11 de novembre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Ana Maiques és tot un exemple d’esforç, tenacitat i constància nomenada per l’ESE com una de les emprenedores menors de 40 anys més influents a Espanya el 2010. Cofundadora i directora executiva de Neuroelectrics, va rebre el Premi de la UE per a Dones Innovadores de la Comissió Europea CE el 2014. El 2015 i 2016, va ser nomenada una de les dones més inspiradores a l’Inspirant la llista Fifty a Europa. Ana continua trencant les barreres de la ciència i la tecnologia de manera impactant amb ètica empresarial i així ens ho demostrarà en la conferència que porta per títol “De Barcelona a Boston: una nova mirada al cervell” i que servirà de colofó a la programació 2022 del Cornellà Creació Fòrum.

Ana Maiques ha convertit Neuroelectrics en un referent internacional en l’àmbit de la medicina. Fundada a Barcelona en 2011, va obrir oficina a Boston només tres anys després. Ara ven a més de 45 països i compta amb els millors assessors de recerca, alta tecnologia i negocis. Això quant a la trajectòria  empresarial i, pel que fa a l’impacte generat, Neuroelectrics s’ha posicionat com  una empresa creativa d’alta tecnologia que ofereix la millor tecnologia d’estimulació cerebral elèctrica no invasiva i d’alta definició per a la neuromodulació personalitzada amb l’objectiu de restaurar la salut del cervell, minimitzar-ne les discapacitats i crear una vida millor per als pacients.

Ana Maiques ens convida a conèixer com funciona el nostre cervell en una trobada que comptarà també amb la participació en qualitat de presentador de Sergi Collazos, director general i de Desenvolupament de Negoci de Lebsa, laboratori europeu dedicat a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització d’ingredients farmacèutics actius.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència.
Preguem confirmació.

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein 51. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: