cornellà creació

Convocatòria de premsa

Natalia Olson-Urtecho, exconsellera d’Innovació de la Casa Blanca i directiva de la consultora The Disruptive Factory dona llum verda al CCF

Aquest primer acte és el punt de partida del Cornellà Creació Fòrum 2023, dedicat a l’emprenedoria, la innovació, la tecnologia i startups

Divendres, 3 de març a les 9h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Va ser consellera d’Innovació de la Casa Blanca en l’etapa de Barack Obama (2012-2017) i és la cofundadora i directora d’Innovació i Estratègia de la consultora The Disruptive Factory, que té com a objectiu ajudar a les empreses a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Natalia Olson-Urtecho es dedica a assessorar entitats públiques de tot el món sobre la millor manera de modernitzar ciutats i governs de tot rang amb la digitalització com a eina bàsica. Una emprenedora nata que porta més de vint anys treballant en Amèrica Latina, Europa Central i Àsia i amb una experiència professional que abasta temes com el blockchain , finances, ciutats intel·ligents, comercialització de tecnologies, contractació governamental etc.

Aquesta primera cita, comptarà amb la participació de la professora titular i exdirectora general d’ESADE, Eugènia Bieto, en qualitat de presentadora.

Natalia Olson- Urtecho dona llum verda a la tretzena edició del Cornellà Creació Fòrum dedicada a l’emprenedoria i al talent innovador. Una edició que comptarà amb altres convidats com Marcos Alves, de Luda Partners; la directora de cinema documental, Céline Cousteau; l’expert en geopolítica, Ignacio Ramonet; amb l’inversor de startups, Carlos Blanco i, per acabar, un debat a tres bandes amb Gemma Cernuda (Rethinkher), Mar Alarcón (SocialCar.com) i Laura Sagnier (market intelligence). Recordem que el Cornellà Creació Fòrum és una realitat gràcies a una trentena d’empreses copatrocinadores i col·laboradores entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

L’acte s’iniciarà a les 9h, un acte en format esmorzar per desprès donar pas a la conferència. Preguem confirmació

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein 51. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: