cornellà creació

Convocatòria de premsa

Torna al CCF, l’expert en geopolítica i estratègia internacional, Ignacio Ramonet

Un dels pensadors més il·lustres i tot un referent en comunicació

Divendres, 15 de setembre a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Ens va visitar el febrer de 2020, just abans de la pandèmia mundial. Des de llavors, tot ha canviat molt. Ignacio Ramonet torna al nostre fòrum per analitzar la situació geopolítica actual. En la seva ponència el proper divendres, 15 de setembre a L’Auditori de Cornellà, el nostre convidat farà una radiografia del món.

Continua impartint classes en la Sorbona de París. Des de 1990 a 2008 va dirigir l’edició francesa de Le Monde diplomàtique i després l’edició espanyola de la publicació. Cofundador de l’organització no governamental Media Match Global (Observatori Internacional dels Mitjans de Comunicació), també fundador i president d’honor de l’organització ATTAC i és un dels promotors del Fòrum Social Mundial de Porto Alegre.

Ignacio Ramonet és autor i coautor d’una vintena de llibres. La Era del conspiracionismo. Trump, el culto a la mentira y el asalto al Capitolio és l’últim publicat aquest mateix any 2023 on analitza els moviments d’insurrecció iniciats al Capitoli de Washington pels partidaris de Trump, o els més recents al Brasil.

Aquesta cita també serà molt especial perquè tornarem a comptar amb la presència de la periodista i cap del suplement Entender más d’El Periódico de Catalunya, Marta López, en qualitat de presentadora.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència Preguem confirmació

 

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Carretera de Sant Boi, 4-6. Cornellà de Ll
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: