cornellà creació

El CCF rep a Carlos Blanco,
un dels inversors en startups més influents

Cofundador i soci director d’Encomenda Smart Capital, un Super Angel Fund que inverteix en projectes emprenedors digitals

Divendres, 27 d’octubre a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Carlos Blanco porta més de 20 anys en l’ecosistema de startups. Com seduir inversors és el títol de la conferència que donarà el pròxim 27 d’octubre a L’Auditori de Cornellà en el marc del Cornellà Creació Fòrum.

Va fundar la seva primera startup l’any 1996. Ha estat Business Angel en més de 100 empreses. També és el cofundador d’Akamon, startup de social games venuda en 2015 per 23 milions de dòlars, operació que es va convertir en un dels èxits més importants del país.

En 1999 va confundar First Tuesday a Espanya, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors en Internet i en 2013 va crear l’acceleradora de startups Conector Startup Accelerator. En 2016 va fundar Nuclio Venture Builder, des d’on s’han creat empreses com Housfy, GFAL, Kintai, Profe.com o Nuclio Education.

Actualment es troba immers en el seu treball a Encomenda Smart Capital, fundada en 2016 i que s’ha convertit en un vehicle d’inversió per a startups ubicades a Espanya i amb ambició internacional oferint-los el coneixement i la xarxa d’Encomenda per ajudar als emprenedors a prendre decisions estratègiques, escalar les seves empreses, crear noves oportunitats de negocis i preparar les empreses per a rondes de finançament internacionals.

L’acte comptarà amb la participació del director general d’Aigües de Barcelona, Jorge Manent en qualitat de presentador.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència Preguem confirmació

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Carrer Albert Einstein, 51. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: