cornellà creació

El CCF acomiada 2023 amb el debat entre
Gemma Cernuda, Mar Alarcón i Laura Sagnier

Branding i comunicació en femení, emprenedoria i el market intelligence són algunes de les àrees en què treballen i de les que ens faran reflexionar

Divendres, 24 de novembre a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

La present edició del Cornellà Creació Fòrum s’acomiada amb El Debat de la mà de tres grans dones referents en el món empresarial.

Gemma Cernuda és tot un referent en branding i en comunicació en femení. Pionera en la investigació i construcció de marques de gènere, és la creadora del mètode ‘GenderFilter’ i del ‘Decálogo+1 de la Comunicación en Femenino’. També ha co-dirigit esdeveniments com el ReTHINK, Foro Mujer y Deporte o el WomenZFestival. Gemma és la primera marketing to women consultant d’Espanya. La seva empresa Ellas Deciden fundada en 2001 és la primera agencia de comunicació en femení del país. Analitzen què necessiten les dones i què n’esperen de cada indústria, marca i sector.

Mar Alarcón, és emprenedora digital i està al capdavant de SocialCar.com, plataforma tecnològica pionera en el sector de la mobilitat. Recentment ha llençat Terap.me, software per a professionals de la salut mental. Mar recolza el ecosistema emprenedor invertint en startups digitals des de Lanai Partners i Ship2BVentures. També ostenta diferents càrrecs institucionals i és docent en matèria d’emprenedoria i ecosistema startup.

Laura Sagnier, és investigadora i activista Pro-Equitat i ha desenvolupat gran part de la seva carrera a PRM Market Intelligence on va començar com a estudiant en pràctiques. Després va ser consultora, més tard cap de projecte i entre 2008 i 2013 va ocupar el càrrec de sòcia-directora dirigint projectes per tot el món. Laura ha portat a terme una investigació pionera sobre les dones que li van canviar la vida: Las mujeres HOY: cómo son, qué piensan y cómo se sienten las mujeres en España. Els resultats van ser decisius per convertir-se en activista a favor de la igualtat d’oportunitats per a les dones.

L’acte comptarà amb la participació de la directora del Centre d’Empreses Procornellà, Beatriz Deghilage, en qualitat de presentador.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència Preguem confirmació

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Carrer Albert Einstein, 51. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: