cornellà creació

Roberto Menéndez, creador de robòtica social, humanoides i metavers, convidat al CCF

CEO Digital de Futura Vive, dedicada a la recerca de solucions innovadores donant valor a les relacions humanes a través de la robòtica

Divendres, 26 d’abril a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Qui no s’ha preguntat en algun moment si els robots han arribat per quedar-se? Poden substituir a una persona en qualsevol àmbit? Realment, eliminaran llocs de treball? Doncs, de robots humanoides parlarem divendres, 26 d’abril a L’Auditori de Cornellà amb Roberto Menéndez, creador de robots socials humanoides, metavers empresarials, sistemes hologràfics i simuladors de realitat virtual. El seu camp de treball és la consciència artificial i treballa en sistemes basats en xarxes neuronals per crear robots i sistemes autònoms que puguin comunicar-se amb persones.

A més, el nostre convidat està al capdavant de la divisió digital de Futura Vive, especialistes en la recerca de solucions innovadores i tecnològiques optimitzant recursos i donant valor a les relacions humanes a través de la robòtica, intel·ligència artificial, la realitat virtual, l’holografia i les noves tecnologies.

En la seva conferència titulada ‘El despertar dels cíborgs’, Roberto Menéndez ens parlarà de com estem vivint l’època amb major ritme de la humanitat amb tecnologies disruptives que apareixen i desapareixen en les nostres vides.

L’acte comptarà amb la participació de Javier González, director gerent de Citilab, un laboratori ciutadà per a la innovació social i digital a Cornellà que explora i difon l’impacte digital en el pensament creatiu, el disseny i la innovació que sorgeixen de la cultura digital. És un centre referent de formació, de recerca i incubadora d’iniciatives empresarials i socials.

L’acte del proper 26 d’abril s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Carrer Albert Einstein, 51. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: