cornellà creació

Joan Guàrdia i José Maria Lassalle es qüestionen si la societat de la complexitat és una oportunitat

L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, donarà la benvinguda al rector de la UB i al director de Fòrum d’Humanisme Tecnològic d’ESADE

Divendres, 13 de setembre a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Tant José Maria Lassalle com Joan Guàrdia coneixen de molt a prop el món de la docència universitària. Ells són testimonis diaris de com la revolució tecnològica ho va canviant tot. Lassalle com a director del Fòrum d’Humanisme Tecnològic d’Esade, Guàrdia com a rector de la Universitat de Barcelona. Ambdós visiten el CCF per fer-nos reflexionar i, precisament, llencen el primer interrogant en el propi títol de la conferència: la societat de la complexitat és una oportunitat? Entre els ítems que tractaran inclouen aspectes contraposats, o no, com allò simple versus allò complex i esbrinaran si això és una evolució inevitable. Es preguntaran quin és el límit de la diversitat i si la complexitat pot ser un canvi de paradigma social.

José Maria Lassallle és doctor en Dret i professor de Filosofia del Dret en la Universitat Pontifícia de Comillas. Consultor i autor de nombrosos assajos i publicacions acadèmiques sobre pensament polític i filosofia anglosaxona. També és habitual en El País i en La Vanguardia i col·labora en Las mañanas de RNE i en Cadena Ser.

Joan Guàrdia és catedràtic d’Universitat a la Facultat de Psicologia de la UB i exerceix com a docent des de 1984 en els tòpics propis de la metodologia de recerca en psicologia. Doctor en Psicologia ha participat en més de trenta programes de doctorat i és professor convidat en diverses universitats i seminaris. Ha dirigit més de vint tesis doctorals i presentat més de 250 comunicacions en congressos i reunions científiques.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, qui presentarà i donarà la paraula als nostres convidats.

L’acte del proper 13 de setembre s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Carrer Albert Einstein, 51. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: