cornellà creació

El conferenciant i motivador d’equips professionals, Alfonso Alcántara, protagonista del CCF

Autor del llibre #SuperProfesional, el nostre convidat ha col·laborat amb grans multinacionals i administracions motivant equips des del rigor i l’humor

Divendres, 11 d’octubre a les 13.30h. L’Auditori de Cornellà

…………………………

Pel nostre proper convidat, el concepte ‘motivar’ està present en tota la seva faceta laboral. I és que Alfonso Alcántara es defineix a si mateix com a conferenciant i motivador per a empreses, professionals i equips, amb rigor i humor i, precisament, aquesta és la seva dedicació des de fa tres dècades. En les seves sessions parla de productivitat, motivació, treball en equip, lideratge, recursos humans, comunicació, etc. En el nostre fòrum a més ens parlarà de motivació natural en temps d’Intel·ligència artificial (IA), per endinsar-se en com la IA influeix en les empreses en termes de motivació.

A més, Alfonso Alcántara va ser nomenat Top 10 influencer d’empresa per Forbes, va ser conferenciant TED i va rebre el Premi Extraordinari de Psicologia per la Universitat de Granada. També és un col·laborador habitual en els mitjans de comunicació i té marca pròpia digital, @Yoriento, amb un fort impacte en milers de seguidors en xarxes socials. El seu llibre #SuperProfesional tómate tu vida profesional como algo personal amb pròleg del publicista Risto Mejide, constitueix tota una ajuda per assolir objectius, augmentar la motivació i l’efectivitat en l’àmbit professional.

El nostre convidat d’avui ha col·laborat en empreses com Telefònica, IBM, Google, Microsoft, Peugeot Espanya, Abanca, La Caixa, BBVA, Infojobs, Santillana, entre moltes altres a nivell nacional i internacional amb una capacitat molt valuosa per detectar i potenciar les habilitats i els recursos que fan prosperar als professionals i, en definitiva, a les seves empreses.

L’acte del proper 11 d’octubres s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

 

Lloc: L’Auditori de Cornellà
Carrer Albert Einstein, 51. Cornellà de Ll.
Confirmació Premsa: 93 474 02 02 ext. 1415   erodriguez@procornella.cat

Comparteix-lo: