La primera ponència serà el 18 de desembre de 2009 i obre un calendari de trobades a la recerca d’estratègies de futur per dinamitzar l’economia local a través del diàleg i el consens.
L’Ajuntament de Cornellà impulsa a través de PRECSA, la seva empresa municipal de Promoció Econòmica, la plataforma “CornellàCreació Fòrum” un nou projecte que té com a objectiu promoure conferències i debats sobre els nous paradigmes econòmics i avançar propostes per reactivar el sector econòmic. La iniciativa neix com a punt de trobada del teixit empresarial. Un fòrum on s’exposaran periòdicament idees i opinions de destacades personalitats del món econòmic, social , cultural i científic generant el debat i analitzant les exposicións per poder arribar a generar iniciatives que puguin ser un referent pel teixit empresarial local i de la comarca.
Es tracta d’un projecte innovador basat en el diàleg i en el consens que compta amb la col·laboració de diferents institucions i empreses i que portarà fins a Cornellà ponents de prestigi al llarg de les diferents trobades.

El 18 de desembre el Museu Agbar acollirà el primer fòrum que comptarà amb la presència del director mundial de màrqueting de producte de Google, Bernardo Hernández, sota el títol “Tecnología e Innovación”. Serà la primera cita de tot un calendari que es perllonga en el temps fins al mes de juny amb una trobada mensual (a excepció del mes de gener) i que tindrà com a escenari diferents espais de Cornellà.

Així el 19 de febrer L’Auditori de Cornellà acollirà la visita del reconegut publicista Lluís Bassat i el 12 de març en el mateix indret serà el torn de l’ex director gerent i president del Directori Executiu del Fons Monetari Internacional, Michel Camdessus. El Parc Esportiu Llobregat és el lloc on es cel·lebrarà la quarta trobada el 16 d’abril amb la presència de l’economista, professor i Premi Nobel d’Economia 2001, Joseph E. Stiglitz. El 14 de maig el Museu Agbar rebrà la visita de la directiva i consellera d’empreses, Isabel Aguilera i el president de Spanair, Ferran Soriano, posarà el punt i final a aquest primer calendari del CornellàCreació Fòrum el 11 de juny vinent.
CornellàCreació Fòrum es configura com un nou projecte de dinamització del teixit empresarial , una plataforma de debat que pretén trobar estratègies de futur a través del diàleg. Tanmateix, neix com a una oportunitat única d’obrir Cornellà i les seves empreses cap a l’exterior posant en contacte diferents actors econòmics que formen i sustenten el creixement econòmic de Catalunya.

Comparteix-lo: