De forma paral·lela al cicle de conferències del CornellàCreació Fòrum, s’ha programat tot un seguit de xerrades en format “tallers”. En aquestes sessions es tractaran aspectes del món empresarial diversos però des d’una perspectiva pràctica i amb un llenguatge senzill amb l’objectiu de que l’assistent pugui analitzar les conclussions i adaptar-les a la seva realitat econòmica i empresarial.
La primera sessió va ser el passat 17 de desembre amb el Catedràtic en Economia Financera de la UPF, Oriol Amat, com a protagonista. Entre les seves àrees d’interés professional figura l’anàlisi d’empreses i la comptabilitat de gestió.
La seva intervenció es va centrar en explicar als presents com aprofitar les oportunitats de la recessió i exposar les claus de l’èxit de les empreses que ara s’estan reforçant. Al llarg de la ponència el professor va donar exemples reals amb casos com el viscut per Promocions Habitat, S.A. o per la cadena de restaurants del Grupo Tragaluz entre d’altres.

Veure més fotos

Comparteix-lo: