‘El comerç i l’empresa familiar’ és el títol de la ponència que oferirà aquest dijous a les 13:30h Ferran Pascual al CitiLab Cornellà, amb l’objectiu de fer més atractiva la visió dels assistents aspectes com la creació d’un producte atractiu per al consumidor, estratègies de màrqueting o alternatives encertades per assegurar el futur d’un establiment. El director de Larry Smith Catalunya és el protagonista d’aquesta tercera trobada dels Tallers, un programa de conferències pràctiques que es desenvolupa en el marc de la plataforma de debat empresarial Cornellà Creació – Fòrum, promogut per l’Ajuntament de Cornellà.
Larry Smith és una empresa gestora de grans superfícies. Sota la direcció de Ferran Pascual a Catalunya, Larry Smith s’encarrega de la gestió del Llobregat Centre Comercial a Cornellà, entre d’altres centres comercials. En la part teòrica de la seva ponència es tractaran aspectes com la classificació del comerç, l’evolució dels darrers 15 anys del comerç familiar, la situació actual del sector o les alternatives de futur per al desenvolupament d’aquests establiments. En una part més pràctica s’involucrarà als assistents en la creació d’un producte amb l’objectiu d’aprofundir en qüestions com la part econòmica o el concepte de màrqueting.

Veure més fotos

Comparteix-lo: