Isabel Aguilera, considerada una de les principals executives del món, és la propera convidada de la programació Cornellà Creació-Fòrum, el 14 de maig al Museu Agbar de les Aigües. Aguilera pertany al Consell d’Administració d’Indra i forma part del Comitè Directiu de compensació de la corporació universitària internacional Laureate Education Inc. És ponent habitual de nombrosos fòrums, i a Cornellà oferirà la conferència “Ecoinnovering: Pensament ex-iconoclasta”.

La seva trajectòria professional plena d’èxits avala el seu reconeixement com a una de les executives més prestigioses a nivell mundial amb càrrecs d’alta direcció a empreses com General Electric España, NH Hotels, Dell Computers i Hewlett-Packard, entre d’altres, la majoria d’ells relacionats amb el sector de les tecnologies de la informació.

Més informació i inscripcions.

Comparteix-lo: