Nous espais per a la innovació, Taller al Citilab al 20 de maig de 2010.
A càrrec de José Antonio Galaso, llicenciat en Informàtica. Sempre s’ha mogut en l’àmbit de l’organització d’empreses, model de negoci i TIC. Ha estat consultor a Cap-Gemini, especialitzat en l’anàlisi d’organitzacions i Gestio de Projectes TIC, després de set anys en la consul¬tora va encarregar-se de diversos projectes dins de la seva especialitat a Chile i Mèxic. Des de fa cinc anys és soci de la seva pròpia consultoria i ara farà uns dos anys col•labora estretament al Citilab com a Gestor de Projectes Interns i l’Àrea d’Innovació de l’Empresa.
“Desde hace unos años se ha lanzado el mensaje de que la innovación y en especial las TIC son la salida de la crisis Mucho se está hablando y haciendo en estos ejes y lo que queremos en este taller es trabajar de forma conjunta la unión, no solo de estos conceptos, sino de otros factores y actores que llevan consigo el uso de los mismos”.
Més informació.

Comparteix-lo: