Com es construeix un equip guanyador i per què un dia deixa de guanyar? Com es comporta un bon líder? Com es tanca amb èxit una negociació? Com es gestiona capital humà de gran talent?
Nascut a Barcelona l’any 1967, Ferran Soriano és empresari i consultor. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, RPI (Nova York) i UCL (Bèlgica). Te vint anys d’experiència professional en les industries de productes de consum, teleco­municacions i entreteniment. Ha treballat com a consultor, executiu i empresari en més de deu països d’Europa i Amèrica, per a companyies com The Mac Group, Gemine Consulting, Reckittbenckiser, Cluster, Belgacom, Telesp i d’altres.
Fou Vicepresident Econòmic del Fútbol Club Barcelona, en el període 2003-2008 i Director General Executiu el primer d’aquests cinc anys. Ha donat conferències per tot el món i ha escrit varis artícles sobre gestió i fútbol en publicacions d’economia i diaris. Entre ells, el llibre titulat “La pilota no entra per atzar”. Actualment, és president de l’aerolínia Spanair.

11 Juny 2010 13:30h. Més informació.

Comparteix-lo: