El protagonista de la sessió dels Tallers del dimecres 9 de juny és Jaume Muñoz, General Manager de la consultora Costumer Focused Management, Director de Programes de l’Àrea de RRHH de l’escola de negocis EAE/UPC i conseller assessor en diverses empreses. ‘El client intern. Conseqüències de la crisi en les empreses’ és el títol de la ponència que oferirà en la seu del CitiLab, el centre per a la innovació social i digital a Cornellà. L’acte està emmarcat en el cicle de conferències en petit format, complementàries i paral•leles al programa Cornellà Creació – Fòrum.
Jaume Muñoz parlarà en la seva intervenció de conceptes com les conseqüències de la crisi en l’empresa i del canvi o millora a través de les persones, del talent del personal i de l’estil òptim de la direcció per aconseguir la implicació del treballador amb la finalitat d’establir la relació entre el potencial humà i el valor percebut pel client final.
Aquesta cita en format ‘taller’ és la darrera de les set programades de forma mensual i complementàries al Cornellà Creació – Fòrum. Moltes han estat les persones vinculades a l’àmbit empresarial i econòmic que han participat d’aquestes sessions des de desembre passat.

Comparteix-lo: