L’Alcalde de Cornellà, Antonio Balmon, presenta als mitjans de comunicació la segona edició de la plataforma de debat empresarial Cornellà-Creació Fòrum.
L’Ajuntament de Cornellà, a través de PRECSA la seva empresa municipal de Promoció Econòmica, promou un nou programa de conferiències i debats que donaran a conèixer vivències empresarials d’èxit per analitzar-les i i generar iniciatives que puguin ser tot un referent per el teixit empresarial de Cornellà i el seu entorn.
L’Alcalde, Antonio Balmon estarà acompanyat per en Ciril Rozman, AGBAR Country Manager Iberia principal patrocinador del CornellàCreació Fòrum. També intervindrà el publicista Lluis Bassat com a representant dels ponents que van intervenir en la Primera Edició que cedirà la paraula a Asha Miró, una de les ponents d’aquesta Segona Edició, coneguda per la seva vinculació en la promoció del Fòrum Universal de les Cultures i pel seu interés en l’àmbit de l’adopció internacional.

La primera edició, es va convertir en el punt de trobada de més de 1.200 participants procedents de l’àmbit empresarial. Aquesta bona resposta ha permés incrementar fins a una trentena el nombre d’empreses patrocinadores d’aquesta segona experiència. Aquestes xifres auguren bones perspectives per al nou programa CornellàCreació Fòrum en el que participaran destacades personalitats del món econòmic, social i científic convertint l’experiència en una plataforma de projecció exterior a través del debat.

Us seguirem informant i recordeu consultar la nova pàgina web www.cornellacreacio.cat

Comparteix-lo: