Asha Miró, escriptora i amb una visió del món i de la superació que l’han convertida en tot un referent de la multiculturalitat, és la nova convidada del proper dinar-conferència del CornellàCreació Fòrum. La seva trajectòria sempre ha estat vinculada al món social i de cooperació. En aquesta ocasió, Asha Miró s’endinsa en l’àmbit econòmic adreçant-se al teixit empresarial i fent-los reflexionar sobre el concepte “emprenedoria social”.

Miró accentua la necessitat de crear empreses dedicades a resoldre problemes socials, perquè crear empreses amb responsabilitat social és compatible amb l’assoliment del retorn econòmic alhora que s’aconsegueix un benefici social. Segons Asha Miró, ajudar als desafavorits pot generar un mercat potencialment fructífer a través de models de negoci innovadors impulsats per un perfil d’emprenedors centrats en objectius socials i mediambientals.

Amb la seva ponència Miró convidarà als empresaris a veure les seves empreses des d’una nova perspectiva molt més social i solidària donant les claus per no haver de renunciar als guanys econòmics.

Aquesta cita encetarà la segona trobada del CornellàCreació Fòrum, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per a conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris. En la primera Edició, la plataforma es va convertir en un veritable motor de dinamització de l’economia local a través del diàleg i la reflexió amb un total d’uns 1.200 participants al llarg de les trobades. En aquest segon cicle intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal

Comparteix-lo: