Convocatòria de premsa

El conseller delegat de Siemens, Francisco Belil,

convidat del Cornellà Creació el 4 de febrer

La seva ponència defensa que invertir en innovació és clau fonamental per aconseguir ser competitius, una de les receptes contra la crisis

Divendres, 4 de febrer a les 15h. L’Auditori de Cornellà

“Innovació i sostenibilitat: claus del futur industrial de Catalunya” és el títol de la nova ponència que oferirà Francisco Belil el proper 4 de febrer en L’Auditori en el marc de la plataforma de debat Cornellà Creació Fòrum, promoguda per l’Ajuntament de la ciutat. Conseller delegat de Siemens i CEO de la Regió Sud-oest d’Europa del grup, Belil exposarà davant d’un centenar d’empresaris com la inversió en innovació és avui cabdal per ser competitius en un marc econòmic marcat per la crisis. El conseller delegat del clúster del Sud-oest d’Europa, amb més de 30.000 treballadors i amb una facturació d’uns 12.000 milions d’euros aposta clarament per la inversió en innovació sense oblidar el compromís amb la sostenibilitat des del punt de vista econòmic, social i mediambiental.

Membre de diversos consells d’administració d’empreses europees i llatinoamericanes, la vàlua de Francisco Belil com a gestor ha estat reconeguda en diverses ocasions amb guardons com el ‘Directiu de l’any’ 1999 per l’Associació Espanyola de Directius.

Aquesta cita és la tercera de les ponències de gran format previstes enguany per la plataforma Cornellà Creació Fòrum, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

Compartirem un cafè durant la ponència que s’iniciarà a les 15h. Preguem confirmació.

Lloc:L’Auditori de Cornellà

C/ Albert Einstein, núm 51. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: