Emilio Ontiveros, Analista Econòmic i Financer

És un dels més reconeguts analistes del nostre país, fundador i president de Analistas Internacionales (AFI). Llicenciat i Doctor en Ciències Empresarials ha treballat en empreses industrials d’àmbit nacional abans de començar la seva carrera com a professor universitari i, des de 1985 és Catedràtic d’Economia de l’Empresa a la Universitat Autònoma de Madrid. Ontiveros disfruta d’una gran trajectòria en els mitjans de comunicació ja que ha dirigit varies publicacions econòmi- ques. Tanmateix és membre fundador de la Asociación Española de Economía y Finanzas Internacionales i del Consell de Redacció de diverses revistes científiques i professionals.
Emilio Ontiveros és un conferenciant excepcional que gràcies a la seva àmplia experiència ofereix una anàlisi crítica i re- alista de la situació económica actual.

6 de Maig 2011 Dinar-Conferència
Innovació i Capacitat per empendre. Diagnòstic de la situació actual i linees d’accio

www.cornellacreacio.cat

Comparteix-lo: