La segona edició del Cornellà Creació Fòrum s’acomiada amb prop de 1.300 empresaris i empresàries participants en les diferents trobades

En el mes de setembre es donarà a conèixer el nou cicle de conferències que configuraran l’edició 2011-2012

Javier Solana va ser l’encarregat de posar el punt i final de la segona edició del Cornellà Creació el passat 17 de juny. Però la presència de l’ex secretari general de l’OTAN va ser la culminació de tot un programa de ponències de gran nivell inaugurat el passat 29 d’octubre amb el director general de ‘La Caixa’, Joan Maria Nin. L’escriptora Asha Miró va agafar el relleu en el mes de desembre i en febrer el Cornellà Creació va donar la paraula al Conseller Delegat de Siemens, Francisco Belil. El passat 25 de març va ser el torn del director general d’Oryzon, Carlos Buesa. I el 6 de maig ens va visitar l’analista econòmic i financer, Emilio Ontiveros. Un projecte engrescador que promou l’Ajuntament de Cornellà, a través de la seva empresa municipal de Promoció Econòmica, i que ara culmina amb èxit la seva segona temporada amb prop de 1.300 participants.

Aquest segon cicle ha permet la consolidació del projecte com a motor dinamitzador de l’economia local a través del diàleg i la reflexió. La intervenció de personalitats destacades del món econòmic, social, cultural i científic promovent el debat ha de servir per avançar en propostes que reactivin l’economia local a través d’aquestes sis trobades que s’han anat programant al llarg de l’any i que han estat adreçades a empresaris i executius.

Al marge de les sis ponències de gran format, el Cornellà Creació Fòrum ha organitzat en aquesta edició tres cites complementàries en format ‘taller’. L’objectiu d’aquestes sessions ha estat tractar aspectes del món empresarial diversos des d’una perspectiva pràctica i amb un llenguatge senzill. El CitiLab, el centre per a la innovació social i digital de Cornellà ha estat l’escenari d’aquestes trobades. La Societat de Prevenció de FREMAP L’Hospitalet, l’empresa Mecalux i l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció han estat les tres entitats que s’han encarregat enguany d’aquests tallers.

Suport d’empreses de primer nivell

La plataforma Cornellà Creació Fòrum ha comptat enguany amb el suport d’empreses cabdals en l’entramat econòmic de Catalunya. Destaca Aigües de Barcelona que torna a repetir en aquesta segona edició com a patrocinador principal. També donen de nou el seu suport El Periódico de Catalunya, El Economista, La Caixa, PIMEC, CGN, Ecoverd, WTC Almeda Park, Novotel (enguany juntament amb IBIS), Mecalux, Elecnor, PiElevate o Logolate entre d’altres fins a comptabilitzar una treintena d’empreses patrocinadores.

Departamento de Prensa Cornellà Creació Fòrum

93 474 02 02 ext. 1415

erodriguez@precsa.com

Comparteix-lo: