Convocatòria de premsa

Felipe González enceta la tercera edició del Cornellà Creació el proper 4 de novembre


‘Innovació i creació, els motors del desenvolupament’ és el títol de la ponència que l’ex president pronunciarà en el dinar - fòrum que compartirà amb un centenar d’empresaris


Divendres, 4 de novembre a les 13:30h. L’Auditori de Cornellà

La plataforma Cornellà Creació Fòrum inicia una nova etapa amb Felipe González com a primer convidat de l’edició 2011-2012. Sent el president que més anys ha governat en la història de la democràcia espanyola, en l’actualitat està al capdavant de la Comissió de Progrés Global del PSOE dedicada a estimular el debat i a elaborar idees i propostes per a l’activitat política. Felipe González ens aportarà la seva visió del món més actual marcat per una crisi global. Amb la seva presència el Cornellà Creació aposta enguany per obrir noves finestres a l’exterior convidant també personalitats del món de la política més enllà del marc purament econòmic. Perquè creiem que l’amplitud de mires donarà als nostres participants una visió molt més oberta de tot allò que ens envolta.

Aquesta cita és la primera de les sis ponències de gran format que la plataforma Cornellà Creació Fòrum ha programat enguany, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

Lloc:L’Auditori de Cornellà

c/ Albert Einstein núm. 51. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: