Convocatòria de premsa

La vicepresidenta d’Innovació de McCann Worldgroup Iberia, en el Cornellà Creació Fòrum

del proper 20 de gener

Experta en marketing communication, Mónica Deza ens parlarà de l’impacte econòmic de la comunicació en el món empresarial

Divendres, 20 de gener. Museu Agbar de les Aigües

Mónica Deza és una peça cabdal en l’organigrama directiu de MacCann Worldgroup Iberia, el grup de comunicació líder i més guardonat del nostre país. La nostra convidada dirigeix la seva Unitat de Neurociències de la Comunicació i dedicarà la seva ponència a analitzar l’impacte econòmic de la comunicació en el segle XXI. Davant d’un fòrum d’uns dos-cents empresaris, Deza explicarà estratègies de comunicació aplicables al món empresarial afavorint l’èxit de la seva activitat. Precursora de la incorporació de les noves tecnologies en la comunicació Deza és especialista en la consecució de resultats, amb la innovació i la creativitat com a pilars en el marc del nou paradigma digital. Al llarg de la seva trajectòria laboral, Mónica Deza ha ocupat sempre càrrecs d’alta direcció i ha estat guardonada amb el Premi Directius Plus 2008 en la categoria de Gran Empresa i escollida com una de les cent dones més influents del país en el rànquing del portal Mujeres & Cía.

Aquesta cita és la tercera de les sis ponències de gran format que la plataforma Cornellà Creació Fòrum ha programat enguany, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

El dinar previ amb els empresaris s’iniciarà a les 13:30h i sobre les 15h compartirem un cafè durant la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües

Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: