Convocatòria de premsa

La Premi Nobel de la Pau, Rigoberta Menchú, convidada del Cornellà

Creació el 2 de març

Defensora acèrrima dels drets humans, la nostra ponent ens parlarà de cooperació internacional com a eina per transformar el món

Divendres, 2 de març. L’Auditori de Cornellà

Líder indígena guatemalenca, Rigoberta Menchú visitarà el nostre fòrum empresarial el proper 2 de març. Defensora dels drets humans és Premi Nobel de la Pau 1992 i va ser guardonada amb el Premi Príncep d’Astúries de Cooperació Internacional a l’any 1998. Fidel als seus principis, Menchú treballa avui dia com a ambaixadora de Buena Voluntad de la UNESCO i ha intentat liderar las seves conviccions també des de la política presentant-se a candidata presidencial per Guatemala a les eleccions de 2007 i 2011. Porta tota la seva vida lluitant per les igualtats socials en l’àmbit nacional i internacional fruït de les seves vivències que la van portar a conèixer molt de prop les injustícies, la discriminació i l’explotació a la qual són sotmesos els indígenes que viuen e la pobresa extrema.

Aquesta cita és la cuarta de les sis ponències de gran format que la plataforma Cornellà Creació Fòrum ha programat enguany, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.

El dinar previ amb els empresaris s’iniciarà a les 13:30h i sobre les 15h compartirem un cafè durant la ponència. Preguem confirmació.

Lloc:L’Auditori de Cornellà

c/ Albert Einstein núm. 51. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: