La quarta edició del Cornellà Creació Fòrum escalfa motors

Des de la Plataforma de Debat Empresarial Cornellà Creació Fòrum estem treballant en la confecció del nou programa de ponències.

Aquesta quarta edició arriba avalada per l’experiència de tres cicles anteriors d’èxit que han comptat amb la presència d’il•lustres personalitats del món polític, cultural, econòmic i financer més actual.

El Cornellà Creació va tancar la seva tercera edició amb més d’un miler de participants representants del teixit empresarial català.Tots ells partícips del nostre fòrum que s’ha convertit en dinamitzador de l’economia local a través del diàleg i la reflexió.

El Cornellà Creació Fòrum és un projecte engrescador que promou l’Ajuntament de Cornellà a través de PROCORNELLÀ, Empresa Municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de la ciutat i que segueix comptant amb el suport d’Aigües de Barcelona i la col•laboració d’una trentena d’empreses cabdals en l’entramat econòmic i social català.

Comparteix-lo: