Convocatòria de premsa
Cara a Cara: Oliviero Toscani, fotògraf i pioner en Branding i Màrqueting i el publicista Lluís Bassat
Divendres, 4 d’octubre a les 9h. L’Auditori de Cornellà
L’Auditori de Cornellà és l’escenari d’aquest tercer cara a cara de la quarta temporada del Cornellà Creació Fòrum. Amb format esmorzar – face to face, aquesta vegada comptarem amb la presència d’Oliviero Toscani, fotògraf reconegut popularment per les seves campanyes revolucionàries per a la marca United Colors of Benetton. Pioner en Branding i Marquèting Toscani ha esta també dissenyador de campanyes publicitàries per a Esprit, Valentino, Chanel o Fiorucci. Toscani s’ha guanyat la seva reputació com a creatiu i persona capaç de generar controvèrsia només per captar amb l’objectiu la seva manera de veure el món. 
El publicista Lluís Bassat torna al nostre fòrum per compartir escenari amb Toscani. Ponent del Cornellà Creació en la nostra primera edició, Bassat és el president honorífic i fundador del Grup Bassat&Ogilvy. Al llarg de la seva dilatada trajectòria, ha estat guardonat amb més de 400 premis nacionals i internacionals. En aquest acte tindrem l’oportunitat de conèixer dues visions molt particulars del món de la publicitat de la mà de dos grans professionals.
Aquesta cita és la cinquena de les sis ponències de gran format que la plataforma Cornellà Creació Fòrum ha programat enguany,  punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.
L’acte s’inicia a les 9h i compartirem un cafè durant el face to face. Preguem confirmació.
Lloc:L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein núm. 51. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: