logos 

Convocatòria de premsa


Juan Pablo Cardenal i Heriberto Araújo,
 autors d’El imperio invisible i de La silenciosa
conquista de China
Tots dos periodistes, són els convidats del darrer Cornellà Creació de l’any i ens parlaran de la Xina vista com a la gran triomfadora de la crisi mundial convertint-se en referent econòmic del segle XXI
Divendres, 29 de novembre a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà
Centrats professionalment en la investigació de l’expansió internacional de la Xina, els periodistes catalans Juan Pablo Cardenal i Heriberto Araújo són els autors del llibre “La silenciosa conquista de Xina”, resultat d’una recerca de quatre anys per 25 països amb interessants conclusions per a comprendre l’expansió del gegant asiàtic i les seves conseqüències. A més, ara, acaben de publicar el segon llibre “El imperio invisible” que tracta de l’èxit empresarial xinés i els seus vincles amb la criminalitat econòmica en Espanya i Europa.
Cardenal resideix a Hong Kong i fins 2012 s’ha estat corresponsal en Xina pel diari El Economista i Araújo continua amb la corresponsalia a Pequín, però en aquest cas, per a la revista econòmica Capital, de l’emissora de ràdio França Internacional i de l’agència mexicana Notimex.
En la seva intervenció analitzaran el procés de globalització de la Xina.
Com el gegant asiàtic ha aprofitat el context de recessió econòmica i com afecta als nostres mercats l’ intrusisme de l’expansió del mercat xinès. En la seva conferència llançaran interrogants als assistents com “Hem d’abordar el mercat xinés?”, “Quins són els riscos.. i quines les oportunitats?”.
Aquesta cita posa el punt i final a la programació 2013 del Cornellà Creació, que durant quatre edicions s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn.
L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.
Lloc:L’Auditori de Cornellà
c/ Albert Einstein núm. 51. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: